مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده خودرو دوم

با سلام
بنده بعنوان مسافر در خودرو یکی از همکاران بودم خودرو دیگری بخاطر رانندگی پرخطر و عدم رعایت فاصله با خودرو ما برخورد کرد و واژگون شد اما خودرو ما فقط ضربه خورد آیا بنده هم میتوانم از راننده اون خودرو بعلت به خطر انداختن امنیت جانی و صدمات احتمالی شکایت کنم یا نه؟ در ضمن راهور در بررسی اولیه نظر قطعی نداده و قرار شده به هیات سه نفر برای تشخیص مقصر ارجاع بشه.

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام اگر شما در اثر تصادف خسارت دیدین میتوانید شاکی راننده شوید.