مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام‌. بنده 2سال‌ پیش‌ حق‌ طلاق‌ به‌ خانمم‌ دادم‌ که در ازاش‌ ایشون‌ هم‌ مهرشو ببخشه‌ ولی‌ برا ثبت‌ بخشش‌ مهریه بهونه آورد و نیومد بعد 1سال هم‌ بی خبر من رفت‌ طلاق‌ گرفت‌ مهرشم گذاشت اجرا آیا میشه اون‌ طلاق‌ باطل‌ کرد چون‌ من‌ راضی‌ نبودم‌ واسه مهریه‌ چی‌ میشه‌ کاری‌ کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر امکان ابطال طلاق نیست چون وکالت در طلاق به ایشون داده بودید در خصوص مهریه نیز یتوانید دادخواست اعسار بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید در متن وکالت ذکر می کردید طلاق در مقابل بذل مهریه