مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت موقت

سلام و احترام
بازداشت موقت برای متهم به مصرف قرص به تعداد 50 عدد چه مدت زمان میتواند باشد؟ ایا بعد از 2 ماه از بازداشت موقت باتوجه به اینکه هنوز دادگاه تشکیل نشده میتوان درخواست وثیقه داد و متهم را ازاد کرد تا زمان دادگاه برسد؟

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

با موافقت مقام رسیدگی کننده مشکلی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدت زمان بازداشت موقت اگر از حد مجاز خارج شود بازداشت غیر قانونی است اما اگر در قتلب قرارهای تامینی کیفری بازداشت شده اید میتوانید با تقاضا از مقام بازپرس یا هر مقام رسیدگی کننده تبدیل به قرار وثیقه نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر در قالب قرار تأمین باشد، با موافقت مقام رسیدگی کننده تبدیل آن به وثیقه ممکن است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به قرار بازداشت اعتراض کنید تا تبدیل به وثیقه شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در قالب قرار تامین باشد می توانید تبدیل به قرار به وثیقه را درخواست نمایید