مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رسید

با سلام و احترام . من مبلغی به شخصی به عنوان قرض میخواهم بدهم چگونه رسیدی باید از ایشان بگیرم که اگر به تعهد خود عمل نکرد بتوانم پول خود را بگیرم . با تشکر از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با تنظیم یک صورتجلسه وقید مبلغ مشخص وتعهد ایشان مبنی بر اینکه طرف مدت ....روز از تاریخ انضای این رسید متعهد گردد که نسبت به استرداد وجه به شما اقدام نماید
البته اگر چک یا سفته هم اخذ نمایید در ان صورتجلسه قید کنید بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در قرارداد تمام شرایط را قید نمایید مبلغ قرض ، زمان بازپرداخت ، ضمانت اجرا عدم
باز پرداخت در موعد مقرر ، حتما گرفتن چک با قید اینکه بابت بازپرداخت قرض است ، و ...