مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اجرای احکام

سلام و درود
به موجب حکم دادگاه 20 میلیون محکوم شدم.بعد از رای قطعی دادگاه صلحنامه دستی نوشتم که با پرداخت مبالغی پرونده صلح و سازش شود.
ناگهان محکوم له زیر صلحنامه مکتوب به امضا و اثر انگشتش خودش زد و با آنکه مبالغی را گرفته پرونده را به اجرای احکام برد.
آیا قاضی اجرای احکام برای این صلحنامه به محکوم له میتواند دستور حضور در محل اجرای احکام بزند؟
یا من چکار باید بکنم تا حقم ضایع نشود؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛شما بابت مبلغی که به محکوم له پرداخت کرده اید می توانید با ارائه مدارک معتبر از مبلغ محکوم به، کسر نمایید. و در صورت عدم پذیرش اجرای احکام دادخواست مستقل مطالبه وجه بدهید.