مشاوره حقوقی رایگان - مشکل اتمام زمان وکالت تعویض پلاک

با سلام و وقت بخیر
یک خودرو فروردین ماه امسال به صورت وکالتی از یه دلال ... خریداری کردیم. هنگام وکالت در دفترخانه و بعد از تنظیم سند و پرداخت پول اعلام شد تنها 5 روز از وکالت باقی مانده (از سمت نفر اول) بعد از فرداش اعلام شد و کلیه مراکز تعویض پلاک بسته شد به مدت دو هفته بعد که باز شد مراجعه کردیم دیدیم شکایتی هست بابت خلافی که متاسفانه تو سیستم ثبت نشده بود -بعد از اطلاع به دلال از پرداخت امتناع کرد و افتاد قضیه در پروسه شکایت (البته خود ماشین عیب پنهان داشت و اون هم جزو شکایت از ایشان درخواست مطالبه خسارت شد ) حساب های ایشان بسته شده و منتظر حکم اخر از دلال هستیم

اما مشکل اینجا که بخاطر این مسایل و گذشتن از زمان وکالت تعویض پلاک و ارجاع به نفر اصلی که صاحب برگ سبز هست و عدم پاسخگویی ایشان جهت مراجعه برای وکالت مجدد یا حضور در تعویض پلاک چه راه حلی پیشنهاد میدید - برای رفع این مشکل و اینکه بتونیم خودرو فوق را تعویض پلاک کنیم از روش قضایی چطور اقدام کنیم

ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
می توانید با طرح دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شخصی که خودرو را از وی خریده اید و ایادی قبلی و همچنین صاحب سند، نسبت به تعویض پلاک و انتقال سند اقدام کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل تا زمانی که به صاحب سند ختم شود از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از دادگاه الزام فروشنده به فک پلاک و تنظیم سند رسمی را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید و