مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پلاک

سلام. من ماشین فروختم قرار شد خریدار آخرماه بیاد تا وکالت بدم بهش ولی الان 15 روزه ازش خبری نیست میخواستم بدونم چطور میتونم پلاکمو بگیرم و ماشینو بخوابونم تا بیاد برای تعویض پلاک ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک وتعویض ودستور موقت مبنی بر توقیف خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید یا دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید و