مشاوره حقوقی رایگان - قصور جراح بینی

سلام من سه سال پیش بینیم و عمل کردم از همون ابتدا مشکل ظاهری داشت دکترم با ماساژی که بینیم داد استخوان بینیم دچار شکستگی و حتی بسته شدن راه تنفس شد بهم گفت برات ترمیم میکنم موقع ترمیم ازش خواستم علاوه بر استخوان بینی کوچک و بزرگ بودن سوراخ بینی افتادگی سمت راست بینی زیر تیغه و دوتیکه شدن زیر تیغه بینی و یک اندازه نبودن پره های بینی رو هم برام درست کنه موقع عمل گفتن برای ترمیم شاید از غضروف گوشت بخوام استفاده کنم که رضایت دادم بعد از ترمیم متوجه شدم که هیچکدوم از ایرادارو درست نکرده و فقط راه تنفسم و باز کرده و قوص بینیم و هم صاف کرده که اصلا درخواستم نبود بعد متوجه شدم از داخل کل تیغه وسط بینی من و برداشته و برای شیب بینیم استفاده کرده و من اصلا تیغه داخلی بینی ندارم نوک بینیم و کاملا ول و شل شده غیر از تمام ایرادایی که گفتم اگر من از دست دکترم شکایت کنم آیا مقصر شناخته میشه و میتونم دیه برای ترمیم بینی بگیرم ازشون ؟؟!اگر نتونم پرونده پزشکیم و ازشون بگیرم میشه باز شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام به دادسرای جرایم پزشکی مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. احتمال دارد البته قصور پزشکی باید توسط پزشکی قانونی تعیین گردد
شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت نمایید و درخواست ارائه
به پزشکی قانونی را مطرح نمایید و ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید