مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

سلام من بازنشسته کشوری یک شرکت هستم که بابت ضمانت وامی مدت 18ماه است که از حقوقم ماهانه چهارصدهزار تومان کسر مکنند که به بانک پرداخت کنند ولی یک ریال هم به بانک پرداخت نکردند چکار کنم ؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، با اخذ تادیه از بانک مبنی بر عدم پرداخت وجه وام از سوی شرکت، علیه شرکت طرح دعوی الزام به پرداخت اقساط و یا استرداد وجوه برداشتی از حقوقتون رو مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید و علت را جویا بشوید و سپس اقدام قانونی انجام بدهید و می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبااخذتاددیه ازبانک مبنی بر عدم پرداخت وجه وام ازچانب شرکت،برعلیه شرکت دعوای الزام به پرداخت اقساط ویااستردادوحوه برداشتی ازحقوقتون رومطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق صندوق بازنشستگی پیگیری کنید