مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام: این جانب چندروز گذشته به خاطر تصادف به پزشکی قانونی ارجاع داده شدم و از انجا وی را به پزشک ستون فقرات خود ارجاع دادند و اوگفت دیسک خفیفی داشته که تشدید شده ! برج هفت امسال هم ام ار ای داده که دیسک 4و5 مورد داشت اما در ام ار ای جدید 1-2-3-4و5 مورد پیدا کرده که پزشکی قانونی درجواب نامه ارسالی نوشته از ناحیه سروکمر اظهار تألم دارد اعتراض زدم. آیا نتیجه دارد. با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اصولا در این خصوص حتی وکلا نیز با پزشکان متخصص مشورت می نمایند لذا چون امر تخصصی است خارج از صلاحیت اینجانب وقادر به اظهار نظر نمی باشم / هرچند توصیه می گرددکه شما از حق اعتراضتان پس از مشورت با متخصص وشرح دقیق موضوع وارائه استدلال استفاده نمائید موفق باشید.