مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
شکایت کیفری که از من شده بود در دادیاری منع تعقیب صادر شد و شاکی اعتراض کردن و در دادگاه هم همان رای تایید شد و الان مجدد از همون شعبه دادیاری نامه معاینه مجدد پزشک قانونی گرفتن و همون پرونده را در همان جا مجدد ادامه میدهند.
ایا همچین چیزی امکان دارد که پرونده بعد از منع تعقیب و تایید منع تعقیب ، مجدد در همان دادیاری پیگیری شود؟!

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که منع تعقیب به علت عدم کفایت دلیل بوده ،دادستان میتواند به درخواست شاکی پرونده رابه همان شعبه دادگاه که قرارمنع تعقیب راتایید نموده ارسال وآن دادگاه میتواندمجوزرسیدگی بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که قرار منع تعقیب به علت عدم کفایت دلیل صادر شده است دادستان می‌تواند به درخواست شاکی پرونده را به همان شعبه دادگاه که قرار منع تعقیب را تایید کرده است ارسال نماید