مشاوره حقوقی رایگان - افزایش شهریه دانشگاه

دانشجوی پردیس خودگردان در دانشگاهی دولتی هستم. طبق روال همه دانشگاه ها، شهریه ثابت هر دوره برای دانشجو تا اخرین ترم سنوات برای دانشجو ثابت است. اما دانشگاه بنده هر ترم اقدام به افزایش شهریه میکند (حتی شهریه ثابت)
یا اقدامشان قانونی است؟یا خیر؟ و ایا قانونی در این رابطه وجود دارد؟اگر خیر چرا بقیه دانشگاه ها اقدام به افزایش شهریه ثابت خود نمیکنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا شهریه ثابت تا اخرین دوره دانشگاه ثابت وشهریه متغییر قابل تغییر است لازم است از طریق وزارت علوم پیگیری نمایید