مشاوره حقوقی رایگان - فسخ فروش حواله خودرو

با سلام. بنده حواله خودروی برلیانس رو که هنوز دعوتنامه اش نیومده حدود 20روز گذشته بصورت قولنامه دستی فروختم. با توجه به اینکه دعوتنامه باید آبان 97 با قیمت 54میلیون تومن تحویل داده میشد که نشد که در استعلام از شرکت ... در هنگام معامله قیمت خودرو با قیمت روز کارخانه به مبلغ 89500000 تومان اعلام که بنده حواله رو با واریزی 27تومان به قیمت کل 34میلیون تومان به خریدار فروختم که تکمیل وجه بعهده خریدار میباشد. اکنون حدود یک هفته پیش در رسانه ملی اعلام گردید که تمام خودرو های ثبت نامی با قیمت قدیم تحویل داده خواهد شد که اینجانب با توجه به قیمت روز خودرو 40 میلیون تومان ضرر میکنم و هنوز دعوتنامه صادر نشده و یک بند ذکر شده در قولنامه مبنی بر اینکه (سایر شرایط مقرره به شرح مفاد برگ پذیرش سفارش مشتری خواهد بود) می باشد آیا امکان فسخ و استرداد مبلغ به خریدار امکان پذیر خواهد بود؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

با سلام به استناد خیار غبن اعلام فسخ قرارداد و دادخواست تنفیذ فسخ بدهید ، تنها گزینه موجود همین می باشد