مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با فیش حقوقی

سلام بنده ضامن یک زندانی شده ام که پنج ماه از حبسش باقی مانده بود و مدت زمان مرخصی زندانی پنج روز بوده زندانی پس از پنج روز و اتمام مرخصی پدر خود را کشته و فرار کرده و حالا پای من گیر و طبق گفته ی دادگاه حقوق رایانه و معشیتی بنده را قط کرده و میبرند آیا این موضوع صحت دارد و اگر صحت دارد تا کی ادامه دارد

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

توضیحات مجهول است حتما از طریق مشاوره ی تلفنی اقدام فرمایید تا ضمن پرسیدن سوالات به طور صحیح مشاوره شوید.مجهول است ضمانت شما در جریان صدور حکم بوده یا برای مرخصی یا….