مشاوره حقوقی رایگان - نورگیر مشاعی

با سلام و احترام

یک قطعه زمین 407 متری با 5 طبقه ساختمان که در طبقه همکف دو واحد وقع شده که قسمتی مشترک با درب و پنجره به نورگیر مشاعی دارند

نورگیر مشاعی در طبقه همکف از شمال و جنوب محدود به دو واحد شمالی و جنوبی شده و از سمت غرب به درز انقطاع با ملک کناری و از سمت شره به راهروی مشاعی و مسیر راه پله و مسیر آسانسور محدود شده است

سمت شرق نورگیر مشاعی دیوار حائلی دارد با راهرو مشاعی و همسایگان می خواهند دیوار را بردارند و در محوطه نورگیر گل و گیاه و آبنما بگذارند و همه استفاده کنند ولی متاسفانه مالکین طبقه همکف اجازه نمی دهند و نورگیر مشاعی را در اختیار خودشان گرفته اند....

لطفا راهنمایی بفرمائيد تکلیف نورگیر مشاعی چیست آیا می توانیم دیوار حائل بین راهرو مشاعی و نورگیر مشاعی را برداریم یا خیر؟

با تشکر از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه دخل وتصرف در مشاعات باید با اذن سایرین باشد