مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ناشناس

سلام یکی پیامک ناشناس فرستاده به داداشم که جلوی خواهرت را بگیر ابروریزی نکند میخواهد بشود زن دوم هیچ شماره ای ازش نیست فقط یه اسم انگلیسی هست و به پیام هم نمیشود جواب داد ایا میشه از طریق پلیس فتا ردیابی شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پیام مذکور جنبه مجرمانه ندارد مگر متن پیام توهین انیز باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله قابل پیگیری از طریق پلیس فتا هست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پیلم حاوی محتوای مجرمانه نیست که قابل پیگیری باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر پیام توهین محسوب نمیشود زیرا زن دوم شدن جرم نیست مگر پلیس فتا با شکایت شما موافقت نماید و ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پیام مذکور توهین آمیز نمی باشد به نظر قابل پیگیری نمی باشد از طریق پلیس فتا