مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام خدمت تمامی وکلا و مشاوران عزیز. بنده زوجه هستم 3سال است ازدواج کردم و الان به مدت 2ماه .10روز که همسرم خانه را ترک کرده و من با اینکه سراغش برای برگشت به خانه رفتم برنگشت و میگوید طلاق. من شکواییه ترک انفاق دادم میخواهم بپرسم با وجود اینکه این مرد با من این 3سال هیچ رابطه ای نداشت و اصلا بم حسی نداشت میتواند به دروغ مرا متهم کند که ناشزه ام و من چگونه ثابت کنم او سمت من نیامده و نفقه به من تعلق میگیرد؟ تو این مدت 100تومن دی ماه و 250 تومن بهمن ماه به حسابم پول ریخته. کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام همینکه زوجین سند ازدواج را امضاء نماید حقوق وتکالیف آنان نسبت به یکدیگر آغاز می گردد / اگرزوج مدعی نشوز یا پرداخت نفقه است باید ثابت کند / پس اصل بر تمکین شما وبر عدم پرداخت نفقه است .

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما.یعنی میخواد من برگردم؟دادگاه احضارش کرده اما نرفته حکمش چیه؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قانون میگه که اگرزن بدون عذرموجه تمکین نکند ...نه اینکه زوج مایل به تمکین زن نباشد بنابراین باتوجه به اینکه شمامایل به تمکین عام یعنی زندگی باشوهروحضوردرمنزل شوهرهستیدوهمچنین مایل به تمکین خاص ازشوهرهستیدولی شوهرامتناع میکند شمامیتوانید دعوای نفقه رامطرح کنید وبایدموضوع تمکین راباشاهداثبات کنید