مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام من زوجه هستم با شوهرم زندگی میکنم ولی به دلیل مشکلات زیاد جهیزیه مو استرداد کردم ولی دادگاه یک ماهه دیگه نوبت زده برام شوهرم از وقتی فهمیده جهیزیه را استرداد کردم میگه وسایل را بسته بندی کنیم بریم یه خونه دیگه درصورتی که یک ماه دیگه نوبت استرداد جهیزیه امه، من چطوری میتونم از بردن جهیزیه ام جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در قالب دادخواستی که تقدیم نموده اید دادخواست تامین خواسته به همان دادگاه تقدیم وفورا نسبت به تودیع وانتقال جهیزیه به امین وحافظ اموال تا تعیین تکلیف دادگاه اقدام نمائید .