مشاوره حقوقی رایگان - گواهی استاندارد آسانسور

باسلام
بنده يک واحد آپارتماني را به شخصي فروخته ام (طي يك مبايعه نامه بنگاه بدون كد رهگيري) ملك پايان كار دارد و از لحاظ ثبت و دارايي و شهرداري مشكلي ندارد فقط نامه شهرداري را بعلت اينكه گواهي استاندارد ادواري آسانسور ندارد نتوانستم بگيرم، بنابر گفته دفترخانه ميتوانم بدون نامه شهرداري ملك را به نام خريدار بزنم ولي خريدار موافقت نميكند بدون نامه شهرداري ملك بنامش بخورد، چه اقدامي بايد انجام دهم؟
من به عنوان يك عضو از ساختمان نميتوانم پيگير نامه اسانسور شوم. آيا خريدار حق فسخ دارد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به قرارداد فی ماتبین دارد ولی معمولا در قرادادها سازنده ملزم به است و در صورت عدم انجام تعهدات از طریق دادگاه اجبار به انجام میشود