مشاوره حقوقی رایگان - امکان گرفتن دیه از بیمه بعد از دادن رضایت در تصادف

با سلام و خسته نباشید
من سه ماه پیش تصادف کردم و در تصادف گونه ی راستم صدمه زیادی دید (دو ماشین با هم تصادف کردن و طرف مقابل ما مقصر شناخته شد) ولی چون ماشین های هردومون رو به پارکینگ منتقل کرده بودن پدر من و برادر طرف مقابل اصرار کردن که رضایت بدم که ماشین ها آزاد بشن.. منم در قبال گرفتن مقداری پول رضایت دادم.. بعدا راننده روبه رویی گفت من راضی نبودم پول بدم و شما باید از بیمه میگرفتین.. منم گفتم پس من دوباره شکایت میکنم و بعد از گرفتن دیه پول شمارو پس میدم.. شکایت هم کردم و دادسرا هم رفتم و سه بار هم پزشکی قانونی رفتم و چند هفته از کار و زندگی افتادم و پول پزشکی قانونی دادم و هیچکس نگفت که نمیشد شکایت مجدد کرد، در آخر قاضی پرونده رای دادند که چون رضایت داده بودم دیه بهم تعلق نمیگیره: طبق ماده 79 آیین دادرسی کیفری مگه نمیتونستم شکایتمو پس بگیرم؟ به نظر شما من تقاضای تجدید نظرخواهی بزنم یا فایده ای نداره؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تجدید نظر خواهی کنید ولی بعید میدونم کاری بتوانید انجام دهید .مدارک رو به وکیل نشان دهید شاید راهی وجود داشته باشد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگه تقاضای ترک تعقیب. نمودید وقرارترک تعقیب صادرشده ,بله وفق ماده 79 ق.آ.د.ک.مصوب92.تایکسال فرصت طرح شکایت مجددرادارید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

ولی بنظرمیرسد فعلا وقت یک ساله شما پایان یافته است.