مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خسارتی

با سلام
تقریباً دو ماه پیش با ماشینی تصادف کردم افسر راهنمایی بنده رو مقصر کردن منم قبول کردم خسارت طرف پرداخت کنم ولی طرف قبول نمی‌کرد می‌گفت ماشین بیشتر خرج داره میخواست اذیت کنه و پول بیشتری بگیره الان پشت قبض جریمه راهنمایی فقط نوشته نقاط آسیب دیده زه بغل درب و آیینه بغل الان طرف رفته شکایت کرده که ماشین گل گیر و سپر و چرخ جلو آسیب دیده که حساب کرده شده دو میلیون و هفتصد هزار تومان
1.. شورای حل اختلاف بر چه اساسی رای صادره می‌کنه بر اساس قبض جریمه و حرف افسر کروکی یا فاکتور های طرف آسیب دیده
2...هزینه کارشناسی شورای حل اختلاف به عهد چه کسی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس کروکی افسر در رابطه با تصادف و هزینه کارشناسی با متقاضی کارشناسی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شورای حل اختلاف بر اساس نظریه کارشناسی عمل می کند.