مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دیه ی راننده مقصر از سوی بیمه و بهانه آوردن

باسلام. بنده در تاریخ 1 اردیبهشت1396 بیمه نامه شخص ثالث خود را تمدید کردم و در تاریخ 22 آبان 1396 واژگون شدم. همسرم آسیب دید و دیه اش را پرداخت کردند. خودم از ناحیه ی کلیه و دیسک کمر و پا آسیب دیدم که پزشکی قانونی 2.5 درصد دیه برایم نوشته.. اما چون راننده مقصر بودم و نقص عضو نشدم، بیمه از دادن دیه ی ارش و جراحات وارده بمن خودداری میکند و میگوید چون تاریخ لازم الاجرایی ماده 3 قانون شخص ثالث مربوط به 23مرداد 96 است و تاریخ تمدید بیمه نامه ی شما قبل از آن است، به شما خسارتی پرداخت نمیگردد.
اما طبق مدارک موجود، ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 تصویب شده و آیین نامه ی لازم الجرایی آن مربوط به 23مرداد میباشد
لذا بخاطر اینکه قانون تصویب شده نسبت به آیین نامه ارجحیت دارد،
آیا بیمه باید آنرا پرداخت کند یا این کار یک حرکت غیر اخلاقی از سوی بیمه است؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام بیمه باید تمام خسارت شما را پرداخت کند در غیر این صورت برای ما به التفات از طریق حقوقی دادخواست ارائه نمایید.