مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ، حق مسکن و درمان و اعلام عسر و حرج

با سلام. خانمم تقریبا یکماه هست که از نظر من خونه رو ترک کرده ولی از نظر اون من بیرونش کردم ( داستانش طولانیه ). با توجه به اینکه طبق شکایتی انجام داده گفته که اولا من بیرونش کردم و تقاضای نفقه ، حق مسکن ( ضمنا تعیین محل سکونت جز شروط ضمن عقد هست که من قبلا بهش دادم )، هزینه درمان و ... داده و گفته که بدین وسیله در عسر و حرجم. ضمنا طی دو مرحله واسطه فرستاده ام جهت بازگشت به زندگی مشترک. همچنین منم هفته گذشته شکایت الزام به تمکین براش زدم
سوال اول: چه حکمی برای من زده میشه در صورتی بتونه اثبات کنه که من بیرونش کردم؟
سوال دوم: با توجه به اینکه اولین جلسه دادگاه یه هفته دیگه هست چه اقدامی الان میتونم انجام بدم؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، مطابق قانون زن بایستی در منزلی که شوهر تعیین می کند سکونت داشته باشد مگر آنکه اختیار تعیین مسکن به زن داده شده باشد.
شما در دعوای تمکین ، با توجه به اینکه همسرتون حق انتخاب مسکن دارد اگر بر خلاف مفاد شرط منزلی را انتخاب و معرفی کنید زن می تواند از شوهر تمکین نکند و در صورت عدم تمکین ناشزه تلقی نمی شود و مستحق دریافت نفقه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.