مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره بدون امضا دو شاهد و دستور تخلیه

من آپارتمانی را به اجاره دادم و در اجاره نامه امضا دو شاهد ثبت شده است ولی برای تمدید آن به صورت دستی با مستاجر توافق کردیم و با حضور دو شاهد پشت اجاره نامه ثبت کردیم و هر دو امضا کردیم ولی به خاطر روابط دوستانه آن موقع با مستاجر امضای دو شاهد را نگرفتیم. آیا من می توانم با استناد به امضای دو شاهد در قرارداد اصلی درخواست دستور تخلیه کنم؟ اگه پاسخ منفی است اگر الان دو شاهد که شاهد قرارداد بودند اجاره نامه مرا فقط امضا کنند آیا با استناد با این دو امضا می توانم دستور تخلیه بگیرم؟ متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با شرایطی خاص امکان درخواست دستور فوری تخلیه وجود دارد البته باید ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ملاک قرارداد اولیه است هرچند تمدید انجام شده ولیکن تمدید در راستای قرارداد اولیه بوده است وجز لاینفک ان خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس قانون 76 آخرین قرارداد اجاره باید با امضای دو شاهد باشه