مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن جانبازی

سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیز محترم ببخشید من سرباز دادگستری بودم و اول ورود به خدمت سالم و سر حال و والیبالیست بودم بعد ساعت اداری کارم تو دادگاه تمام شد و مرخصی ساعتی گرفتم و در راه خانه بودم ک ماشین رفیقم چپ میکنه و میزنیم به تیر برق من در راه خونه بودم و چند ساعت بعد به دادگاه بر میگشتم من تو این تصادف دچار شکستگی گردن و ضایعه نخاعی شدم و سمت راست بدنم از کار افتاد تو کمیسیون برام زدن معلول عادی میخواستم بدونم از چه راهی باید اعتراض کنم و یا معلول خدمتی و یا جانباز بشم
ممنونم میشم ازتون که جوابمو بدین
سپاسگزارم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ در این راهکار قانونی وجود ندارد . چون خارج از ساعت اداری بوده.