مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیش قسط مهریه و کاهش اقساط سکه

باسلام و درود بر عالیجنابان، زوج متقاضی طلاق در دوران عقد هستم با مهریه 114 سکه و تمکین زوجه، که در جلسه اعسارم فقط یکی از شاهدین حضور یافته و شهادتش در صورتجلسه قاضی ثبت شد و متاسفانه با پذیرش دریافت قسطی مهریه توسط زوجه در آن جلسه و عدم دانش حقوقی کافی اینجانب جهت درخواست اختصاص وقت دادرسی مجدد از قاضی برای حضور همه شاهدین و پذیرش دادخواست اعسارم، بدون پذیرش اعسار، حکم به 15 سکه پیش و هر 3 ماه یک سکه و 20 میلیون نفقه معوقه گردیده است و لایحه اعتراضی تجدید نظر با ضمیمه استشهاد محلی داشتن کار آزاد با حقوق ماهی 1/200 م و نداشتن هیچ مالی و استطاعتی، ‌‌پذیرفته نشد. حال آیا به نظر شما سروران برای کاهش 15سکه و افزایش اقساط و کسر نفقه با توجه به عدم برخورداری از اعسار در پرونده و عدم اثبات توان مالی زوج توسط زوجه، لایحه اعتراض به دیوان موثر خواهد بود؟ یا اینکه تقاضای تعدیل کنم ؟ آیا بعد از قطعی شدن حکم تجدید نظر و صدور اجراییه باید درخواست تعدیل کنم ؟با چه مدارکی؟..... ممنون از همه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام آیا شما و همسرتان برای این اقساط توافق کردید و گزارش اصلاحی صادر شده یا خیر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تقاضای تعدیل کنید باخود و حتما در این زمینه با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید