مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم زهرا به حسنا

سلام
چطور میشه اسم زهرا رو به حسنا تغییر داد؟ از اونجایی که حسنا هم مثل زهرا یه نام مذهبیه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق ثبت با دادگاه اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به ثبت احوال مراجعه نماییدوتقاضای تغییرنام خودراتقدیم نمایید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
امکانپذیر می باشد
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول از طریق ثبت احوال و بعد از طریق دادگاه اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان تغییر وجود دارد از طریق اداره ثبت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به اداره ثبت درخواست خود را مطرح نمایید یا دادگاه اگر ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید خطاب به دادگاه عمومی طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد