مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه بانکی معوق شده

سلام و عرض ادب. بنده در سال 92 به درخواست یکی از همکاران جهت تاسیس شرکت مدارک شخصی و تحصیلی به همراه وکالت برای تاسیس شرکت پیمانکاری را به ایشان دادم و تنها برای تاسیس شرکت نام بنده ذکر شد و ذی نفع نبودم. طبق آگهی ها نائب رییس هیئت مدیره بودم. در سال 93 هم از شرکت خارج شدم. در مدت یک سال (92 تا 93) مدیر عامل جهت گرفت پروژه ای از بانک ... ضمانت اجرای کار دریافت میکند. به هر علتی این ضمانت نامه توسط کارفرما نقد شده است. حال از بانک با بنده تماس گرفته شده که به دلیل معوق شدن اقساط شما بیش از 3 ماه، اقدامات قانونی جهت وصول بدهی انجام میشود. بنده با مدیرعامل تماس گرفتم ایشان در جریان بودند و در حال پیگیری هستند. ولی بنده نگران هستم که مشکل قانونی برای من پیش بیاید. ضمنا بنده از این ضمانت نامه بانکی بی اطلاع بوده ام
و مثل اینکه برای این ضمانت نامه سند یک منزل وثیقه شده است. آیا اگر مدیرعامل بدهی را پرداخت نکند برای بنده مشکل ایجاد میشود با توجه به اینکه هم اکنون عضو شرکت نیستم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما به عنوان ضامن وام محسوب میشوید و در صورت عدم پرداخت
اقساط وام ، مسئولیت پرداخت اقساط بر عهده شما میباشد و بین شما و مدیرعامل شرکت ، مسئولیت تضامنی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورت عدم پرداخت شما مسیولیت دارید