مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه از من به خاطر خرجی که سر خود برای پمپ انجام داده است

با سلام
با وجود اینکه واحد ما مشکلی برای فشار آب نداشت. همسایه من که مدیر ساختمان هم نیست. بدون هماهنگی با من و سر خود خرجی برای پمپ ساختمان کرده و حالا شکایت کرده که من باید این سهم واحد خودم و خسارت دادرسی را بدهم. لازم است بگویم که حدود سال گذشته هم چنین خرجی برای پمپ شد اما چون غیر اصولی بود زیاد دوام نیاورد و باز خراب شد که در آنجا من هزینه را پرداخت کردم البته آن کار با هماهنگی مدیر ساختمان بود. حالا چطور می توانم از خودم دفاع کنم در شورای حل اختلاف؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا هزینهای مشاعات منجمله پمپ با تمامی واحدهاست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به مصوبه هیات مدیره ساختمان دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اصولاً هزینه های مشاعات باتمامی واحدهاست،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است هزینه تعمیر را پرداخت نمایید