مشاوره حقوقی رایگان - عطف به ماسبق شدن یا نشدن ثبت سند خودرو

با سلام خدمت وکلای ارجمند
من تقریبا نزدیک 3 ماه هستش که یه ماشین از فروشنده ای خریداری کردم و در مبایعه نامه به درخواست بنده قید شده که تنظیم سند قطعی در دفترخانه صورت گیرد اما به خاطر طول دادن روند ثبت سند توسط نمایشگاه (امروز و فردا کردن نمایشگاه) قانون جدید "برگ سبز خودرو همان سند قطعی است" گذاشته شد و بنده اصرار بر این دارم که در مبایعه نامه سند قطعی خواسته ام و فروشنده موافقت کرده و صاحب نمایشگاه میگه اون قانون دیگه حذف شده.
حالا من می خوام بدونم که آیا "قانون عطف به ما سبق نمی شود" در این باره صدق می کنه یا خیر؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر قانون حذف نشده است و هنوز هم میتوانید سند خودرو را در دفترخانه انتقال بدهید