مشاوره حقوقی رایگان - تصادف که منجر به فوت سرنشین و نداشتن گواهینامه راننده

با سلام و درود. من راننده مینی بوس بودم و 34سال سن دارم که حدود 40روز قبل در جاده درود لرستان به علت نقص فنی پیش آمده و نبود روشنایی جاده در تاریکی شب و هیچ گونه علائم راهنمایی و رانندگی منجر به به برخورد ماشینم به سخره کنار جاده و واژگونی آن شد که متاسفانه در همان لحظه برخورد برادرم درجا فوت شد. و دو فرزندم جراحت برداشتن و یکی از بستگانم نیز دچار جراحات شدیدی شد.
آیا از بیمه میتوانم استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام امکان استفاده از بیمه در خصوص سرنشینان فراهم‌ است. اگر مقصر گواهینامه نداشته باشد، بموجب رای وحدت رویه جدیدالصدور دیوان عالی کشور نمی تواند خسارتی از بیمه دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتی اگر راننده خودرو گواهینامه نداشته باشد ، بیمه باید حق بیمه سرنشینان زیان دیده ، را تا سقف تعهد بیمه ، پرداخت نماید ولی خود راننده که گواهینامه ندارد ، نمی تواند از بیمه استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از اتمام آن قرارداد درج هر شروطی با توافق یکدیکر بلامانع است