مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث توسط وراث آخرهای عمر پدرم

من پسر بزرگ هستم و با مادرم 8 تا وراث هستیم با توجه به بدحالی پدرم که عفونت شدید و پایش قطع شده بود 5 سال روی تخت خوابید و آخرهای عمرش مادرم و بقیه وراث سواستفاده کردند و یک نفر را آوردنند که برای مادرم قولنامه نوشت عادی و امضا گرفت و بقیه وراث هم هر کدام 200 متر قولنامه نوشتنند و از پدر بی حالم امضا گرفتنند لطفا بفرمایید من با کدام ماده قانونی و چه موضوعی را مطرخ کنم که دادگاه جلوی انها را بگیرم تا به فروش نرسانند ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصل بر افاقه وسلامت پدرتان از لحاظ بهوش بودن وعقل ودرک می باشدمگر خلاف ان اثبات شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی محجوریت پدرتان را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر پدرتان می توانید ابطال معاملات را از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم قطعی حجر ، سپس باید دادخواست ابطال انتقال را مطرح نمایید و