مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام. من حدود 2 ماه پیش آپارتمانی رو یک پارکینگ در یک مجتمع خریدم که در قرارداد قید شده است. البته هنوز سند بنامم نخورده اما تحویل گرفتم و ساکن شدم. نکته اینجاست قبل از خرید اپارتمان تو سط من، مالک قبلی پارکینگ واحد من رو به مدت یکسال بصورت رهن به یکی دیگر از ساکنین اجاره داده بوده است که زمان اجاره تا پایان شهریور 98 هست. در هنگام عقد قرارداد قرار شد تا پارکینگ رو در زمان تحویل آپارتمان به من تحویل دهد.اما در زمان تحویل فروشنده عنوان کرد که ریموت را فراموش کرده و قرار شد بیاره. اما بعدا مشخص شد که شخصی که پارکینگ رو اجاره کرده در حال حاضر نمیخواد اون رو تحویل بده. و من الان تو آپارتمانی هستم که پارکینگ رو بهم تحویل ندادن. الان 25 روزه که با این مشکل رو به رو هستم و هر جور هم تلاش میکنم موفق نشدم پارکینگ رو بگیرم. اگر من رو برای حل این مشکل راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

داخواست تخلیه به استناد قرارداد مالکیت و اجاره نامه فروشنده به جهت خرید ملک بدید
البته چون زمانبر است بهتر است تا شهریور تامل کنید

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

بنظرم درواقع مشمول معامله معارض ميشه قابل پيگيريه