مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری دبستان (آموزشی) به مسکونی

سلام

سال 94 یک تکه زمین 140 متر مربع خریدم و در سال 95 اقدام به ساخت کردم.
قبل از شروع به ساخت به شهرداری مراجعه کردم و درخواست ساخت دادم که متوجه کاربری آموزشی شدم. به همین دلیل کمیسیون ماده صد رفتم و جریمه پرداخت کردم.
امسال پایانکار دریافت کردم که در آن نوع کاربری زمین دبستان(آموزشی) ذکر شده است.

آیا با توجه به اینکه خانه ساختم می توانم برای تغییر کاربری به مسکونی اقدام کنم؟ اگر آری از چه طریقی باید انجام بدهم.

موضوع مهمتر این است که برای رهن خانه در بانک گفتن که حتما باید نوع کاربری مسکونی باشد در غیر اینصورت امکانپذیر نیست.
و اینکه این مورد راه حلی دارد یا خیر؟!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،از شهرداری،تقاضای کمیسیون ماده5را بنمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید موضوع شما در کمیسیون ماده 5 بررسی وتغییر کاربری را تقاضا نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق کمیسیون ماده 5 شهرداری اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می توانید از طریق کمیسیون ماده 5 شهرداری اقدام نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید درخواست تغییر کاربری را به شهرداری مطرح نمایید تا در صورت موافقت شهرداری ، بعد از پرداخت هزینه ، تغییر کاربری . محقق بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از کمیسیون مربوطه شهرداری پیگیری کنید