مشاوره حقوقی رایگان - درخواست گواهینامه

سلام خسته نباشی
من چند سال قبل 6 سال قبل معافیت پزشکی گرفته به دلیل صرع
الان چند سالی هست کاملا درمان شده ام و دو تا سه سالی هست هیچ‌ دارویی مصرف نمیکنم دکتر بهم گفت درمان شدی الحمدالله خوب شدم
تازگی‌ درخواست گواهینامه دادم از اموزشگاه رانندگی منو فرستادن معاینه چشم
دکتر معاینه چشم گفت چون معافی شدی باید بری کمیسیون پزشکی ادرس دادن رفتم کمیسیون اونجا بهم‌ گفت جواب یه چند روز دیگه جوابش میاد بیمارستان ادرس دادن و برم بیمارستان
بیمارستان که رفتم جواب کمیسیون این بوده که 2 سال باید تحت نظر باشم و تویه این دو سال هر شش ماه یه بار نوار مغز بگیرم بعد 2 سال تصمیم گرفته میشه برای گواهینامه و ادرس درمانگاه همون بیمارستان دادن برم زیر نظر دکتر همونجا
نوار مغز اول هم‌ گرفتم به دکتر اونجا هم نشون دادم گفتن هیچ مشکلی نداری
و همونجا پیش یه دکتر‌ دیگه هم‌ رفتم‌ نوار مغز گرفتم اون گفت خوب هستین ولی چون نامه کمسیون اومده که دو سال هست باید حتما بگذرونی
ایا امکانش هست من زودتر‌ بتونم‌ گواهینامه بگیرم مثلا اعتراضی به رای کمیسیون بزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نظریه کمیسیون قابل اعتراض بوده ودر شورای عالی پزشکی قابل بررسی مجدد می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نظریه کمیسیون قابل اعتراض می‌باشد و در شورای عالی پزشکی قابل بررسی مجدد میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون و نظر کمیسیون باید عمل شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید طبق کمیسیون عمل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در این خصوص فقط‌نظر کمیسیون ملاک است.