مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب سند

سلام خسته نباشید من بهمن سال 98 یک پیکان وانت مدل 90 خریداری کردم قول نامه دستی نوشتیم بعد از تعویض پلاک این آقا بما گفت که ماشین ضد یخ نداره من چون توی پارکینگ میذاشتم نریختم ما ضد یخ ریختیم ماشین فرداش سر سیلند سوزوند ما ماشینو بردیم تعمیرگاه گفتن که صاحب ماشین بقدری سرسیلندرو تراشیده بود که جای شمع هم تراشیده بود ما بهش زنگ زدیم گفتیم که ماشن برای ما خرج باز کرده شما به ما دروغ گفتین البته ناگفته نماند 3 میلیون از پولش دست ما موند این آقا دیگه نیومد برای ما سند قطعی بزنه ن پلاک ن سند قطعی بنام خودش نبود اون کسی هم که بنامشه نمیاد سند بزنه ما باید چیکار کنیم میگه بمن 15 میلیون پول بدین من بیام سند بزنم آیا الان که برگ سبز ب عنوان سند اعلام شده ما میتونیم ماشینو بفروشیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر چند هنوز اختلاف نظر هایی وجود دارد ولی امکان انتقال وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وضعیت فعلی خودرو مورد پذیرش شما است بله امکان نقل وانتقال وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبه استنادبرگ سبزخودروانتقال دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است مطرح ‌نمایید و
بله شما میتوانید خودرو را منتقل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برگ سبز به نام شما است می توانید بفروشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فعلا بل شرایط جدید امکان انتقال وجود دارد
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک به طرفیت فروشنده و مالک اصلی نیز مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از طریق دادگاه او را الزام به فک پلاک کنید