مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بهزیستی

سلام منو دخترم تحت پوشش مستمری بگیران بهزیستی بودم مطلقه بودم و با ازدواجم مستمری هر دومونو قطع کردن حضانت بچه هم با منه همیشه میرم میگم اینو مستمری بدین تا سن قانونی برسه بهونه میارن روزی یه چیزی میگن الانم گفتن باید قیم نامه بگیری ایا واقعا لازمه قیم نامه یا نه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهزیستی طبق دستور العملهای متفاوتی اقدام به پرداخت مستمری میکند باید مطابق اعلام آنها عمل شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما طبق دستورالعمل‌های بهزیستی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مستمری بهزیستی بنا بر دستور العملهای داخلی خودشان می باشد که لازم به رعایت ان خواهید بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق سرپرستی دادگستری تقاضای تعیین قیم کنید.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

با مراجعه به سرپرست مجانین و امورصغارومحجورین دادسرای محل زندگی خوددرخواست تعیین نصب قیم نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

بله باید مشخص شود که در سرپرستی شما هستند اقدام کنید قیومیت فرزندانت را بگیرید