مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

باسلام
اینجانب بخاطر حکمی که بصورت غیابی برایم صادر شده بود تقاضای واخواهی و بعد تجدیدنظر دادم ولی هیچ فایده ای نداشت. (اتهامم این بود که رفیق و دوست دخترش را با یک دوست دیگرم در خانه ام گرفتند و شخصی که از طرف آن دختر برای رهاییش از دست همسایگان با گاز اشک اور او ر اقبلا از خانه من فراری داده بود که بعد با شکایت همسایگان در خانه دستگیر شدیم) حالا برایم یکسال حبس و300جریمه بریدن و ابلاغیه به ضامنم دادن که خودمو معرفی کنم. راهی دارم که اینکارو نکنم. خواهشا منو عاجزانه راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به قطعیت رای متاسفانه باید خودتان را جهت اجرای حکم معرفی نمایید
ممر انکه دلایلی دال بر عدم توجه اتهام داشته باشید که بتوانید اعاده دادرسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از اداره گذرنانه سوال کنید که کدام مرجع شما را ممنوع الخروج نموده است