مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت دفتر

سلام بنده دو فقره سفته داشتم به مبلغ سی میلیون که بابت ضمانت فاکتور در تاریخ مشخص شده بود که تا زمان سر رسید تاریخ اگه وصول نشه و فاکتور اجرا نشه بابت خسارت برداشته میشه و هم رو فاکتورها شکایت میشه که از تاریخ گذشت نه فاکتور اجرا شد نه پول سفته رو وصول کردن و بنده به اطلاعشون رسوندم و شکایت کردم در جلسه اول حضور نداشتن رای به نفع بنده شد بعد واخواهی کردن و گفتن بابت ضمانت بوده و من چون ازشون رسید داشتم که بعداز گذشت از تاریخش بابت خسارت میشه واخواهیشون رد شد و رای به نفع بنده شد که بیست روز مهلت تجدید نظر خواهی داشتن خواستم از پرونده مطلع بشم که رفتم تو سامانه ثنا تو قسمت روند کار پرونده یه ابلاغیه واسه متهم فرستاده شده بعد زده بود مقید به وقت نظارت دفتر در فلان تاریخ ولی به بنده ابلاغیه نفرستاده بودن و پیامکی نیومده در قسمت خلاصه پرونده هم زده درخواست تجدید نظر و فرجام خواهی و پرونده مقید به وقت نظارت دفتر در تاریخ فلان و آخرش نوشته پرونده مختومه شده است
این یعنی چی ؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مختومه نیست یعنی در اولین فرصت بررسی میشه ضمنا حضوری پیگیری کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مختومه نیست یعنی در اولین فرصت بررسی میشه ضمنا حضوری پیگیری کنین