مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی به مادر و شخصی که فوت شده

سلام، آیا کسی که تماس تلفنی برقرار کرده و مدت 45 دقیقه مکالمه تلفنی ضبط شده و ایشان به مادر بنده و پدرشان که در قید حیات نیستند فحش و ناسزا گفته میتوان شکایت کرد لازم به ذکر است چون بنده صدای ایشان را ضبط میکردم چندین مرتبه از پشت تلفن اسم ایشان را بردم و تایید کردند که خودشان هستند و بعد با همسرشان صحبت کردم و صدای همسرشان در مکالمه تلفنی هست. آیا این مکالمه مدرک محکمی هست برای شکایت. ممنون

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بله شما میتوانید بسته به عباراتی که بکار بردند شکایت کیفری قذف یا توهین با بکار بردن الفاظ رکیک نمایید . البته صدای ضبط شده به عنوان اماره قضایی محسوب و موجب علم قاضی است لکن چون جز ادله اثبات دعوا محسوب نمی شود قبول آن بسته به شرایط به نظر قاضی بستگی دارد.