مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار و تقسیط جزای نقدی در دادگاه بدوی

با سلام
خدمت شما عرض کنم بنده محکوم کیفری هستم که می بایستی رد مال و یک سال حبس و معادل رد مال هم جزای نقدی را بپردازم .
بنده رد مال را پرداخت نموده و دوران حبس خود را سپری نمودم و یک سوم از جزای نقدی را هم پرداخت نمودم که عفو عمومی شامل بنده بشود. ! متاسفانه عفو صورت نگرفت.
تقاضای کاهش و تخفیف و اعسار نمودم . که حدود شش ماه بطول انجامید ‌ و در این مدت حبس بدل از جزای نقدی را در زندان گذراندم. و در نهایت طی ماه گذشته با تقاضای اعسار بنده بدون هیچگونه تخفیف بابت الباقی جزای نقدی تقسیط انجام گرفت. که بنده طی یکسال پرداخت نمایم ‌. ناچار جهت اینکه آزاد شوم پذیرفتم . اما حقیقتا توانایی این مبلغ را بصورت ماهانه به دلیل اینکه درآمد و کسب و کاری هم ندارم ، برایم امکان پذیر نیست .
با دادگاه محترم در میان گذاشتم . گفت اگر اعتراض داری به دفتر خدمات قضایی برو اعتراض خودت را اعلام کن . و تا زمان رسيدگي شما به زندان نخواهی نرفت . اما این نظریه را قاضی اجرای احکام نپذیرفت و فرمودند چنانچه بخواهی اعتراض کنی باید مجددا به زندان بروی تا زمان رسيدگي مجدد . احتمالا چند ماهی هم طول خواهد کشید ‌. ولی شما اقساط مشخص شده پرداخت کن و همزمان اعتراض به تقسیط هم بده . بنده به ناچار رای به دلیل مشکلات خانوادگي قبول نموده! ولی میبینم توان پرداخت در ماه های بعدی را واقعا و حقیقتا ندارم . این کل ماجرا و مشکل بنده است .
حال سوال اینست بنده چگونه و با چه درخواستی می‌توانم تقاضای بخشش و کاهش و در نهایت تقسیط الباقی جزای نقدی را در طول زمان بیشتری را درخواست نمایم. و یا هرگونه راهنمایی که به بنده کمکی نماید را از شما عزیزان استدعا دارم .

با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید تا اقساط کمتر و طولانی تر بشود