مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تصادف

حدود 5ماه پیش تصادف کردم. بعد اومدن پلیسراه مدارک من و شاکی رو گرفت و گفت بیاید. در ضمن من بار داشتم که ماشینم خاور بود.. من برای کمک به شاکی وایسادم در صورتی که هیچیشون نشده بود. بعد نیم ساعت پلیس دوباره اومد و ماشین منو توقیف کرد ماشینم رو با بار به پارکینگ بردند و من مجبور شدم بارم رو بدم ماشین دیگه ای ببره. در صورتی که شاکی هیچ چیش نشده بود.. بعد دو سه روز حکم آزادی ماشین رو گرفتم و برای تحویل مدارک رفتم پلیسراه که متاسفانه سروان پلیس راه مدارک ماشین من رو داده بود دست صاحب ماشینی که باهاش تصادف کرده بودم گویا مامور با صاحب ماشین اشنا بود.. و شاکی نیز در دادگاه گفته بود که سالمه و رضایت بی قید و شرط داده بود اما الان بعد حدود سه ماه شکایت کرده و دیه خواسته و دادگاه احضارم کرده باید چکار کنم؟ خواهش جواب رو به ایمیلم بفرستید.. ممنون از شما..

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید در جلسه دادگاه حاضر شوید واز خود با توجه به مدارک مربوطه دفاع نمایید