مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

با سلام. یک ماه پیش یک آپارتمان قولنامه کردم که در سند و قولنامه پارکینگ نوشته شده. اپارتمان 6 سال ساخت هست. الان یکی از واحدها اومده و ادعا کرده که در قولنامش پارکینگ ذکر شده ولی در سند ذکر نشده و اینکه پارکینگ واحد ایشون رو به اشتباه در سند من قید کردند. آیا اون شخص میتونه قانونا پارکینگ منو بگیره؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

و اینکه اصلا آیا امکانش هست که در صورت مجلس تفکیکی پارکینگ قید نشود ولی تو سند پارکینگ باشه?

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام جهت اظهار نظر باید اسناد طرفین مطالعه شود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در سند شما پارکینگ قید شده پارکینگ مربوط به واحد شماست ولی حتما سند شما وسند آن شخص بایدمطالعه گردد

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

نياز به توضيح بيشتر و بررسي مدارك شما ميباشد