مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت پرداخت نکردن بیمه

با سلام من در شرکتی به عنوان پیک موتوری مشغول کار بودم و بیمه خود را پرداخت میکردم در سال 92 تصادف کردم و نقص عضو شدم و برای از کار افتادگی مدارک خود را به بیمه ارسال کردم که متوجه شدم بیمه من و تمام کارکنان بصورت ناقص پرداخت میشده یک ماه پرداخت میشده دو ماه نمیشده و به همین منوال و بیمه به من تعلق نگرفت آیا میتوانم به هشت سال ار صاحب کارم شکایت کنم؟ آیا بعد شکایت بیمه به من تعلق میگیره یا نه ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید در اداره کار شکایت نمایید و شرکت ملزم به پرداخت خواهد شد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اداره کار شکایت عدم پرداخت حق بیمه کنید