مشاوره حقوقی رایگان - قيوميت

با سلام و احترام
برادر همسر من در يك تصادف فوت كرده كه از ايشان فرزندي بجا مانده همسر ايشان درخواست مهريه را دارد و با توجه به اينكه اموال ايشان مهريه را كامل نميكند و تمام اموال بجا مانده را اعم از خانه ديه و...از طرفي پدر بزرگ طفل هم بازنشسته است همسر متوفي اصرار به قيوميت پدر بزرگ دارد.
اول اينكه با قيوميت چه تعهداتي براي پدربزرگ ايجاد ميشود؟؟
دوم اينكه ظاهرا بايد اموال داخل خانه متوفي صورت برداري شود اين كار براي چيست؟ آيا تعهدي براي پدربزرگ ايجاد ميكند؟
و سوم اگر تمام اموال متوفي را مادر جهت مهريه بردارد آيا دادگاه مصلحت طفل را در نظر ميگيرد ؟ چون مادر تهديد به ازدواج مجدد نموده و بزرگ كردن بچه را لطف به پدربزرگ ميداند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چند پاسخ به سوال طولانی شما در پاسخ به صورت نوشتاری نمی گنجد ولیکن وظیفه قیم حفظ و نگهداری اموال صغیر و رعایت مصلحت در خرید و فروش اموال صغیر است.
مادر حق دارید تا میزان مهریه توقیف کند. مهریه دین متوفی است و مصلحت کسی در نظر گرفته نمی‌شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است برای گرفتن جواب و راه حل درست مشاوره بگیرید زیرا سوال شما در حد پاسخ کوتاه نیست