مشاوره حقوقی رایگان - درباره کمیسیون 134 جانبازی

باسلام خدمت وکلای گرانقدر من تو کمیسیون 134 به عنوان جانباز شناخته شدم ولی تو صورت سانحه ی من نوشته شده ساق پای چپ و زانوی پای چپ و دست چپ ولی با تمام مدارکی که دادم از جاهای سانحه دیده اینا امدن فقط ساق پای چپ منو نوشتن نه از زانو و نه از دست چپ هیچ چیزی ننوشتن الان ساق پام نیاز به عمل دارد زانو نیاز به عمل دارد شانه عمل میخواهد موندم چیکار کنم. باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید نسبت به نظریه کمیسیون اعتراص نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید نسبت به نظر کمیسیون اعتراض نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود این حق را دارید به نظریه اعتراض نمایید.