مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدون دلیل کارگر

من الان شش الی هفت ماهی هست در یک کارگاه مشغول کار نگهبانی بودم چند روز پیش بهم زنگ زدن ک فردا سر کار نیا بدون دلیل من نگهبان بودم و بهم میگفتن با همون حقوقی که بهت میدیم باید کارگری هم کنی پیکور میزدم جارو میزدم آبدارچی بودم حقوق سه میلیون بهم میدادن تا اعتراض میکردم میگفتن همینه که هست فردا نیا منم تو این وضع کرونا از ترس بیکاری موندم نه قراردادی نوشتن نه چیزی ولی برا خودشون سفته از ما گرفتن
الانم گفتن نیا تسویه حساب
ده روزم هست که گفتن تسویه ولی هیچ چیزی بهم ندادن الانم که نگاه میکنم حتی بیمه منو نریختن حتی یک ماه هم نریختن
میخواستم بدونم من چه مطالبه هایی از کارفرما میتونم بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست تمام حق و حقوق خود ( بیمه ،
سنوات سالانه و .. ) را مطالبه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به اداره کار محل اشتغال خود رویو و شکایت نمایید