مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

با سلام
من با یک دبیرستان غیردولتی قرارداد بستم و اونها از دادن کپی قرارداد به من امتناع کردند . میخوام بدونم اگر حقوقم رو‌ پرداخت نکردن یا کمتر از مقداری که در قرارداد نوشته شده پرداخت کردن ؛ با استناد به چه چیزی میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید مبنی بر در اختیار کذاشتن یک برگ قرارداد و بعد می توانید شکایت ننایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
همینکه روابط کاری شما اثبات شود قابل پیگیری است

مهدی صفری

مهدی صفری :

درود با شهادت شهود و همچنین پرینت پرداخت حقوق از سوی دبیرستان به حساب شما و تحقیقات محلی رابطه کاری شما قابل اثبات و میتوانید از طریق مراجع قانونی پیگیر حقوق خود شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

روابط کاری شما اثبات شود قابل پیگیری است