مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه به مدت یکسال

با سلام و احترام
زوج و زوجه ای یک سال است در دوران عقد به سر میبرند. زوج از ابتدای عقد زوجه را بارها به مسافرت برده است و برای وی هدایایی تهیه نموده است. اینک به مدت پنج ماه است که دچار اختلاف شده و با هم در ارتباط نمیباشند لیکن زوج نفقه هر ماه زوجه را به حساب وی واریز نموده. زوجه درخواست نفقه از ابتدای مدت عقد با جلب نظر کارشناس نموده که میزان ان مشخص شده است. لیکن زوج مخالف پرداخت نفقه از ابتدای دوران عقد است چراکه برای همسرش کادو و طلا خریده است که فاکتور هم ندارد. حال مرد برای اینکه محکوم به پرداخت این یکسال نفقه نگردد چه باید انجام دهد؟ اگر مرد توان پرداخت کلیه مبلغ یکجا نشود چه باید کند؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با شاهر ثابت کند
اگر توان پرداخت یکجا را ندار د دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نماید