مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک برگشتی

باسلام بنده یک فقره چک برگشتی به سال 94 دارم که دارنده چک درسال 96گواهی عدم پرداخت را از بانک گرفته حال سوال اینه که طرف رفته دادگاه حقوقی بابت خسارات تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و مبلغ چک امسال 1400 شکایت کرده ایا تاخیر تادیه شامل ایشان میشود یا طبق ماده 318شامل مرور زمانی میشود؟؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مشمول خسارت تاخیر تادیه می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله خسارت تاخیر تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مشمول خسارت تاخیر تادیه می شود.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. از زمان سر رسید چک مشمول خسارت تاخیر تادیه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خسارت تاخیر تادیه شامل ایشان نمیشود زیرا دارنده چک
با رضایت ، 7 سال دیرتر اقامه دعوا کرده است که این نشانه رضایت دارنده چک ، است